woensdag 19 september 2012

Reviews

Hallo allemaal,

Zelf heb ik nu zo'n zeven jaar last van haaruitval. Iets wat begon bij de inhammen en imiddels is uitgegroeid tot een hoefijzer wat met name in het midden van het hoofd een sterk negatief cosmetisch effect heeft. Haaruitval is iets dat voor veel mensen ernstige gevolgen kan hebben. Het blijft voor velen onbegrijpelijk waarom het gebeurt; en ook waarom er niks aan gedaan kan worden!

Als één van die personen heb ik zeer veel gelezen over haaruitval en alle mogelijke middelen. Door de jaren heen heb ik een stevig regime opgebouwd dat voor mij op het moment goed werkt. Het is belangrijk om je goed te informeren en niet te snel van regime te veranderen. Een goede basis is de belangrijkste factor in het gevecht tegen haaruitval.

De laatste maanden ben ik begonnen met het schrijven van reviews over diverse producten, waaronder middelen tegen haaruitval (zoals minoxidil en finasteride), verzorgende shampoo's (zoals Revita of Jason), en concealers die de haaruitval verbergen (zoals Toppik en Fullmore). Nu ik besloten heb dat ik een haartransplantatie wil laten doen wil ik mijn ervaringen en tips graag met jullie delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten