zaterdag 22 september 2012

Review: Revita Shampoo

Er is ook een nieuwe review van Revita.


Product: Revita Shampoo
Te koop: Revita kopen bij GoedeShampoo.nl 
Prijs: 22,95,- voor 205 ml. De shampoo is relatief duur, maar je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig waardoor de shampoo lang mee gaat. 
Ingrediënten Apple polyphenol, Copper peptides, Spin traps, Ketoconazole, Rooibos, Methylsulfonylmethane (MSM), Caffeine, Carnitine tartrate, Amino acids, Emu oil, Biotin, Ketoconazole (1%)
Algemene omschrijving Revita is een shampoo gemaakt door DS Laboratories, de producent van onder andere minoxidil en nanoxil. Ze doen veel onderzoek naar haaruitval. De shampoo voelt erg prettig aan, heeft een oranje kleur en heeft een aangename geur. Het aanbrengen van de shampoo gaat goed en schuimt redelijk. Er zit GEEN 'SLS' in de shampoo. De fles is goed gemaakt en de dosering is makkelijk.
Gebruiksaanwijzing 1x voorwassen met een goedkopere, milde shampoo (bijvoorbeeld rozemarijn met emu oil). Vervolgens Revita shampoo aanbrengen in 3-5 minuten laten intrekken. Zachtjes inmasseren met de vingertoppen, NIET de nagels. Voor een optimaal resultaat gebruik je vervolgens een goede Conditioner, zoals Revita.COR .

CIJFERS
Werking:5/5 Revita heeft een heleboel ingrediënten die een gunstige effect zouden moeten hebben. Het daadwerkelijk effect is altijd lastig meetbaar, maar naar mijn ervaring heeft het een positief effect. De haren en schedel voelen schoon en prettig aan na gebruik. Deze hoge waardering is voor een shampoo, uiteraard werken andere producten beter tegen haaruitval.
Cosmetisch Effect: 2/5 Het haar word enigszins dikker maar niet opmerkelijk. De shampoo is bedoeld tegen haaruitval, niet als verdikking van dun haar.
Geur: 4/5. Aangename geur en structuur
Prijs: 2/5. Relatief dure shampoo. Echter doe je er erg lang mee.
Eindoordeel:4.5/5

Negatieve Punten: Als je de shampoo te lang in je haar laat zitten heeft het een enigszins uitdrogend effect. Probeer niet langer dan 5 minuten de shampoo in je haren et laten zitten. 

Overige opmerkingen: Ik gebruik de shampoo inmiddels 18 maanden. Het heeft een sterke voorkeur boven Nizoral.
Tips
- Voorwas met andere shampoo kan je een hoop geld besparen
- De conditioner van Revita, Revita.COR werkt erg prettig en is een goede combinatie.You can find the english version here

50 opmerkingen:

 1. Heb je ook ervaring met regenepure NT en DR?

  Groet,
  Pieter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. excuses ik heb deze vraag gemist. Ik ga komende maand testen en publicatie zal volgen!

   Verwijderen
  2. http://www.eerlijkoverhaaruitval.nl/2013/05/review-regenepure.html

   Verwijderen
 2. Heb deze shampoo vandaag binnen gekregen. Op de verpakking staat 5x in de week gebruiken. Ben jij het hier mee eens of is dit alleen zodat het sneller op is en je weer nieuwe koopt?

  Groet,

  Jim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Jim, dit staat inderdaad op de fles, maar persoonlijk zou ik dit niet adviseren. Het ligt een beetje aan je haar, maar voor veel mensen is 5x te veel.

   Volgens revita moet je ook 2x achter elkaar wassen (dus 10x per week). Op die manier gaat het hard! Ik adviseer nog steeds 3x wassen per week. 1x milde shampoo vooraf, en daarna Revita; eventueel gevolgd door een conditioner. Op die manier kun je erg lang met 1 fles doen, en kun je de kosten binnen de perken houden.

   succes!

   Verwijderen
 3. Heb gelezen dat deze shampoo een goede combintie is met de spectral DNC-N. Weet je of dit waar is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk wel dat het een goede combinatie is. Het zijn beide producten van hoge kwaliteit en werken goed op zichzelf. Waarschijnlijk zal de combinatie elkaar versterken.
   Ook zijn beide producten van dezelfde fabrikant.

   Echter hoef je niet vast te klampen aan deze combinatie, er zijn een hoop mogelijkheden, maar dit is zeker een goede.

   Verwijderen
 4. Heb je ook al enige ervaring met Alpecin?
  Ben namelijk benieuwd of deze shampoo werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo!

   Je kunt hier mijn mening lezen over Alpecin:
   http://www.eerlijkoverhaaruitval.nl/2013/05/alpecin-cafeine-shampoo.html

   Je kunt daarin lezen dat ik hem persoonlijk niet uit gebruikt heb, maar dat ik ook niet overtuigd ben van de gunstige werking..

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wegens twijfel over spam even de link weggehaald.
   Om je vraag te beantwoorden: Het is zonde om met een dure shampoo het vuil uit je haar te wassen; maar dat ligt een beetje aan je haar..

   Mijn eigen haar is redelijk vettig, dus dit kost al aardig wat shampoo om dit gewoon eruit te krijgen.

   De revita gebruik ik dan op schoon haar; zodat ik het goed kan inmasseren op de hoofdhuid.

   Uiteraard kun jezelf weten of je dit doet...Maar ik doe voorwas in 20 seconden en vervolgens de rest.

   Verwijderen
  2. Wegens twijfel over spam even de link weggehaald.
   Om je vraag te beantwoorden: Het is zonde om met een dure shampoo het vuil uit je haar te wassen; maar dat ligt een beetje aan je haar..

   Mijn eigen haar is redelijk vettig, dus dit kost al aardig wat shampoo om dit gewoon eruit te krijgen.

   De revita gebruik ik dan op schoon haar; zodat ik het goed kan inmasseren op de hoofdhuid.

   Uiteraard kun jezelf weten of je dit doet...Maar ik doe voorwas in 20 seconden en vervolgens de rest.

   Verwijderen
 6. Ik las veel berichten op het internet over dat Revita bij veel mensen het haar laat ''shedden'', waardoor vaak schrik gestopt wordt met het gebruik van revita, wat is uw ervaring ermee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps, deze is mij helaas even ontglipt. Over shedding is veel te zeggen. Sommige zeggen dat het helemaal niet bestaat, terwijl andere zeggen dat altijd en overal shedding optreed.

   Over het algemeen is dit echter alleen bij 'zwaardere producten', zoals minoxidil of finasteride. Zelf heb ik bij geen enkel product echt shedding meegemaakt, dus in mijn ogen valt het wel mee.

   Vaak zien we wat we willen zien; dus als jij heel erg gaat letten op shedding is de kans aanwezig dat je deze ook ziet..

   Wat de shampoo betreft, ik denk niet dat je hier shedding van kunt krijgen. Het effect van een shampoo is relatief klein, maar kan wel helpen bij gezond haar en hoofdhuid..

   Verwijderen
 7. Op basis van deze recentie Revita shampoo besteld en wat schertst mijn verbazing: er zit wél SLS in!?? Bij de ingrediënten staat gewoon Sodium Laury Sulfoacetate, wat volgens mij SLS is!?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Johan,

   goed opgemerkt; en ik heb hier nog niet eerder aandacht aan besteed.. Het is inderdaad ontzettend verwarrend wat nu goed of slecht is; en ook ikzelf zoek het nog regelmatig op.

   Sodium Laury Sulfoacetate = SLSA. Dit is een poeder gewonnen uit palm en kokosolie en heeft ook een schuimend effect (net als SLS); maar dan zonder de nadelige effecten.
   Het zou een stuk fijner zijn als deze producten niet zo'n gelijke namen zouden hebben.

   Ik copy paste dit stukje even van een andere website:
   ------------------------------------------------------------------------------------
   SLS en SLES (Sodium Lauryl Sulfate/Sodium Laureth Sulfate)
   Deze worden hoofdzakelijk gewonnen uit Kokosolie en/of Palmpitolie.
   Dit zijn de sterkste reinigers die we kennen. Ze worden ook veelvuldig gebruikt in de industrie daar waar grote schoonmaakkracht nodig is.
   SLS/SLES zijn veel voorkomende reinigers in shampoo, badschuim, douchegel, tandpasta.

   Waarom worden ze zoveel gebruikt? Heel makkelijk, ze zijn goedkoop! Ze geven veel schuim, wat mensen nog steeds associëren met ‘goed schoon’.

   Echter, SLS en SLES zijn omdat ze zo sterk zijn ook meteen de meest irriterende reinigers.
   Door hun moleculaire samenstelling zijn ze ook in staat de huid binnen te dringen, wat maakt dat ze veel meer irriterend kunnen zijn dan andere reinigers.
   Ze zijn vanwege hun kracht sterk strippend (halen dus heel veel van de natuurlijke oliën op je huid en haar weg) en kunnen daarmee zorgen voor een droge, geïrriteerde huid.

   Naar mijn mening kun je deze reinigers beter laten staan. Het was ooit heel moeilijk om iets te vinden waar het niet in zat maar tegenwoordig zijn er steeds meer fabrikanten die overstappen op mildere reinigers.

   SLSa (Sodium Lauryl Sulfoacetate/Sodium Laureth Sulfoacetate)
   Dit is eigenlijk een ‘zusje’ van SLS en SLES.
   Maar omdat SLSa grotere moleculen heeft kunnen deze niet in de huid dringen. Het is nog steeds een vrij sterke reiniger maar beduidend minder irriterend dan zijn aanverwanten. Het is meteen ook aanzienlijk duurder.

   Mensen met een redelijk vette huid kunnen baat hebben bij deze reiniger maar voor mensen met een gevoelige huid is ook deze al mildere reiniger nog steeds geen aanrader!

   Wat je moet weten:
   Voor SLS/SLES en SLSa geldt dat ze genoteerd zijn als ‘known irritants’, er is dus bekend dat het irriterende stoffen zijn. En er zijn mensen die beweren dat het kankerverwekkende stoffen zijn. Echter, er zijn nog geen studies die daarover echt uitsluitsel geven. Wel worden bepaalde stoffen die samenhangen met deze reinigers in de gaten gehouden en wordt fabrikanten van de reinigers aangeraden deze te verwijderen. Helaas is dat nog niet verplicht.

   Verwijderen
 8. Beste

  Wat ik mij afvraag? bevat revita geen 0,25 ipv 1%Ketoconazol. En uit je ervaringen lees ik dat je eerst nizoral hebt gebruikt, is je situatie dan hetzelfde gebleven bij deze 2 producten? Zelf ben ik aan het twijfelen om te beginnen met nizoral 2% of revita of regenepure. Wat raad u mij aan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas is het nog steeds niet 100% zeker hoeveel ketaconazole nu in Revita zit. Vaak wordt er 1% gerapporteerd, maar soms zegt men ook dat het niet zeker is en dat het ongeveer 1% is.

   Wel weet ik dat Revita wordt aangepast naarmate de shampoo meer effectief is..Ze doen nog steeds onderzoek en passen aan waar nodig is. Ik denk dat je er van uit kunt gaan dat de hoeveelheid ketoconazole in Revita effectief is.

   Nizoral heb ik inderdaad gebruikt maar vond ik te agressief. Het droogde mijn haar uit en gaf geen fijn gevoel. Regenepure is een goed alternatief, maar Revita blijft mijn voorkeur hebben. Het voelt prettige aan, ook op de hoofdhuid. Ook de conditioner van Revita geeft overigens een erg prettig ge voel, en lijkt daadwerkelijk iets te doen.

   Verwijderen
 9. Dank u voor deze informatie.
  Op verschillende reviews op amazon lees ik dat mensen beweren dat nizoral 2% meer effectief is dan deze 2 shampoos. Wat denkt u daarvan zit daar enige waarheid in?
  Of heeft elk product bij elke persoon een ander resultaat en is het best dat ik deze alle drie eens uitprobeer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naar aanleiding van uw opmerking ben ik nog eens gaan kijken naar Nizoral, en heb er vanochtend nog een stuk over geschreven: http://www.eerlijkoverhaaruitval.nl/2014/03/review-nizoral.html

   Nizoral is met name bedoeld tegen specifieke klachten, zoals schimmels of roos. Als je dus een behandeling zoekt tegen een dergelijke klacht zal Nizoral beter werken.

   Tegen haaruitval blijf ik bij Revita etc. Op het Nederlandse Haarweb forum werd Nizoral ook veelal beschreven als te agressief en in sommige gevallen juist slecht voor je haar.

   Je kunt de producten uiteraard allemaal proberen; maar het duurt maanden voordat je weet of het wel of niet werkt (als je er al achter komt..). Graag hoor ik uw ervaringen terug!

   Verwijderen
 10. Beste

  Dank u nogmaals voor de info -).
  Ik denk dat ik nizoral, dan maar niet zal gebruiken/uitproberen (zal beginnen met revita).
  Nu is het correct dat u zelf 3 keer per week deze shampoo gebruikt dus geen 6 keer (2 keer achter elkaar, zoals het eigenlijk volgens hun zou moeten zijn). En hoe lang doet u met deze fles?

  Mvg

  Tom

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Tom.
   Ja dit klopt. In principe doe ik het om de dag. Ik was voor met een milde shampoo en vervolgens Revita. Soms gebruik ook Revita als voorwas; maar dit is niet perse nodig. De eerste keer is meer om het haar en hoofdhuid schoon te maken, de tweede keer voor de werkzame ingredienten.

   Een fles gaat aardig lang mee; maar ligt ook beetje aan de lengte van je haar. Bij kort haar kun je er erg lang mee doen!

   Verwijderen
 11. Beste,

  Je geeft aan dat je je haren van te voren wast met een goedkopere shampoo. welke shampoo's zijn hier geschikt voor? De meest goedkopere shampoos bevatten allemaal SLS.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad; maar wel een SLS vrije shampoo. Zelf gebruik ik meestal JASON Thin to Thick (zie ook http://www.eerlijkoverhaaruitval.nl/2013/01/review-jason-thin-to-thick-shampoo.html).

   Je hebt er niet zo veel van nodig, het is vooral om vet en vuil uit je haar en van je hoofdhuid te halen zodat de Revita effectiever is..
   Deze shampoo voelt lekker zacht en heeft ook nog een verdikkend effect, maar je kunt in principe elke milde SLS-vrije shampoo pakken..

   Verwijderen
  2. Beste,

   Bedankt voor de tip. Weet jij toevallig ook of er SLS-vrije shampoos verkrijgbaar zijn bij de drogisterij?(Kruidvat of Etos)

   Verwijderen
  3. Ja goede vraag; daar heb ik zelf ook vaak naar gezocht maar niet gevonden. De grote merken bevatten vrijwel allemaal SLS. Als je er wel 1 kunt vinden laat het ons dan weten!

   Verwijderen
  4. Ik heb zelf ook nog geen SLS-vrije shampoos kunnen vinden bij de kruidvat of etos. Bij De Tuinen verkopen ze deze wel. Daar betaal je ook al gauw rond de 8-10 euro voor een flesje. Echter is het in de meeste gevallen wel goedkoper dan wanneer je online besteld ivm de verzendkosten.

   Verwijderen
  5. Ja als je heel goed zoekt kun je soms wel wat vinden. Omdat mij dit soms wel, soms niet lukt, bestel ik nu meestal gewoon online..Doe best lang met 1 flesje. Let er even op dat er geen andere gekke dingen in die shampoo's zitten.

   Verwijderen
 12. Hallo
  Welke andere gekke dingen bedoel je dan?
  In de bodyshop, vind je allerlei natuurlijke producten. Ook zonder SlS.

  Dus na dit hier allemaal te lezen verkies je dus revita, wat ik me afvraag..
  Als je nu gewoon regenepure or revita intikt in google, wordt er meestal vertelt dat regenepure boven revita wordt verkozen. Waar aan ligt dit volgens jou? De ingredietnen of dat revita maar 0,25 procent keta bevat en regenepure 1. Of gewoon hoe dat het voelt op de hoofdhuid?

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees meestal het omgekeerde, maar wellicht kijken we op andere websites. Op Haarweb (grootste Nederlandse) forum wordt ook meestal gekozen voor Revita, maar Regenepure is ook een prima optie.

   Zelf heb ik beide producten gebruikt, en voor mij voelt Revita veel prettiger aan. Prettiger op de hoofdhuid, en het maakt mijn haren voller en zachter vergeleken Regenepure. Bij regenepure voelt mijn haar wat droog na gebruik, maar dit kan per persoon verschillen.
   Als je naar de ingredienten gaat kijken kun je natuurlijk afwegingen gaan maken.

   Beide shampoo's zijn goed, misschien is het wel persoonlijk welke het fijnste is. Maar in het algemeen adviseer ik Revita.

   Verwijderen
 13. Hallo,

  Hoe zit het met 'Shedding'. Ik wil er aan beginnen maar ik wil ook niet schrikken als mijn haar opeens heel hard gaat uitvallen.

  Groetjes,

  Simon

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kan ik als milde shampoo Head&Shoulders gebruiken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Frank,

   zover ik weet is Head&Shoulders een vrij agressieve shampoo; niet geschikt voor dagelijks gebruik. Het bevat ook SLS.
   Dit is wel gebaseerd op een aantal jaar geleden, maar lijkt me sterk dat dit inmiddels veranderd is.

   Verwijderen
 15. hallo admin. zou je mij kunnen vertellen welke producten ik het beste kan gebruiken voor haaruitval en dunner wordend haar. ik heb behoorlijk last van inhammen maar merk ook dat mn haar erg dun is geworden. als ik mijn haar ga stijlen zie ik mijn hoofdhuid in de spiegel maar ook bij foto's wat erg vervelend is. alvast bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Mus Ti,

   deze vraag is helaas niet mogelijk in een paar zinnen te beantwoorden. Persoonlijk vind ik de combinatie van Revita shampoo en Minoxidil 5% een goede. Eventueel kun je dit aanvullen met finasteride, of Foligan saw palmetto haargroei tabletten.

   Je moet echter zelf onderzoeken wat voor jou het beste is. Op deze site vind je ontzettend veel informatie en reviews.

   Als je je haar visueel dikker kunt maken kun je eens kijken naar concealers.

   zie ook het menu hierboven met minoxidil concealers en reviews.

   Verwijderen
  2. Bedankt voor je reactie admin.

   Wat zou volgens jouw de beste manier of volgorde zijn voor gebruik als ik nou revita shampoo+ cond neem samen met minoxidil 5%? Gaat dit wel goed samen?? Alvast bedankt

   Verwijderen
  3. Hallo Mus Ti,

   ja dit is geen probleem. De revita zorgt ervoor dat je hoofdhuid goed schoon is en de conditioner zorgt voor extra verzorging. De minoxidil kun je daarnaast gewoon gebruiken. Houdt er rekening mee dat het wordt afgeraden om binnen 3 uur na het aanbrengen van minoxidil je haren te wassen. Ook kan het zijn dat na het douche de minoxidil sneller wordt opgenomen. Dit kan zorgen voor betere resultaten maar vergroot ook de kans op eventuele bijwerkingen.

   Verwijderen
 16. Hallo,

  Ik ben een meisje van 23 en heb last van dunner wordend haar.
  Soms heb ik het gevoel dat ik ook last heb van meer dan gemiddeld haaruitval.
  Gelukkig zegt de dokter dat dit wel meevalt.

  Nu zat ik op internet te lezen over Revita shampoo, en ik vroeg me af of die ook geschikt is voor vrouwen. Uit de post kan ik niet helemaal opmaken of je man of vrouw bent namelijk. De vraag omdat ik bang ben voor eventuele bijwerkingen, zijn er misschien nog dingen waar ik op kan letten?

  Ook las ik dat sls vrij shampoo's beter zijn voor je, maar vanwege de "hype" dat er vervangende middelen in de shampoo verwerkt worden die ook slecht zijn voor je haar zoals andere sulfaten, zeep, sicliconen én/of alcohol. Deze ingredienten zitten ook niet in de revita shampoo?

  En kan je ook een milde goedkopere shampoo aanraden zonder sulfaten, zeep, sicliconen én/of alcohol, om mijn haren mee voor te wassen.

  sorry als sommige vragen al beantwoord zijn.

  Gr Marie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Marie,

   je vind de meeste antwoorden al op deze website, maar ik zal ze nog even op een rijtje zetten.

   Zelf ben ik een man. Deze shampoo is zowel geschikt voor mannen als vrouwen; en met name wanneer je last hebt van erfelijke haaruitval. Gezien je jonge leeftijd lijkt het mij verstandig om de oorzaak van het dunner wordende haar te achterhalen. Is dit echt (erfelijke) haaruitval? Of meer iets van tijdelijke aard?

   Revita heeft zover ik weet geen bijwerkingen. Je kunt gevoelig zijn voor 1 van de ingredienten (bijvoorbeeld Ketoconazole), maar dit komt vrijwel niet voor.

   Deze Shampoo wordt al jaren ontwikkeld door het wereldberoemde merk ds laboratories. Zij baseren hun producten op onderzoek en niet op hypes. Inderdaad moet je opletten dat er vervolgens niet een hoop andere rotzooi in zit.

   Ja zelf ben ik fan van JASON Think to Thick. Maar dit is wel gericht op mannen. Sowieso zou je de lijn van JASON eens kunnen bekijken. Deze ziijn ook allemaal zonder sls en parabenen.

   Succes Marie!

   Verwijderen
 17. Goedemiddag,

  Ik had last van inhammen en mijn hoofdhuid werd ietjes meer zichtbaar. Sinds begin december 2014 gebruik ik revita. Tot mijn schrik is de haaruitval toen explosief toegenomen! Vooral aan de zijkanten en voor bij mijn haar. Mijn hoofdhuid is nu duidelijk te zien aan de voor- en zijkanten. Online heb ik gelezen dat dit "shedding" heet. Klopt dit? Ik zie ook niet dat het haar op de nu kale plekken toeneemt. Ik gebruik de shampoo 4-5x in de week. De conditioner 3-4x in de week. De nanoxidil spuit ik 1x per dag op de kale plekken.

  Komt het haar dat ik ben verloren nog wel terug? Ik heb namelijk online gelezen dat ik met revita gewoon door moet gaan en de resultaten vanzelf komen. Ik kijk het nog 2-3 maanden aan. Anders gooi ik de handdoek in de ring en hoop ik dat ik het haar dat de afgelopen 2 maanden extreem is uitgevallen alsnog terug groeit.

  Gr,

  Sandro

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Sandro,

   een combinatie van Revita en Nanoxidil kan inderdaad voor een shedding zorgen.. Vaak een enge periode omdat haaruitval juist meer wordt terwijl je het probeert te stoppen! De kunst is volhouden en doorzetten.
   Een shedding is vaak een teken dat het product wel werkt.

   Verwijderen
 18. Hallo admin,

  Ik heb ongeveer 2 maanden Head & Shoulders gebruikt en wat me opgevallen is dat het een zeer agressieve product is. Ik had eerst geen last van haaruitval, jeuk en een branderig gevoel op me hoofdhuid maar nu heb ik er echter wel last van, ik merk dat ik jeuk heb en een branderig gevoel op me hoofdhuid. Ik heb ook nou haaruitval (niet veel maar me hoofdhuid is zichtbaarder). Na dat ik uw review heb gelezen over Revita ben ik er zeer geinteresseerd in en ben ik van plan om het te gebruiken. Ik heb een paar vragen.. Ik heb gelezen op de pagina dat u voordat u de Revita aanbrengt JASON Thin to Thick shampoo gebruikt. Dat wil ik ook gaan doen en na de Revita shampoo ook de Revita Conditioner aan te brengen als laatst? Is dit een goed proces en raad u mij het aan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Anoniem,

   ja helaas is head & shoulders inderdaad vrij agressief, zeker bij langdurig gebruik. Ja de suggestie die je geeft gebruik ik zelf ook, eerst de jason think to thik shampoo, dan revita shampoo en meestal ook nog revita conditioner. Je kunt hier ook meer over lezen in mijn ander reviews; maar dit in mijn ogen de optimale methode :).
   Dit hoeft overigens niet elke dag!

   Verwijderen
 19. Hoi,
  Ik ben een meisje van 16 en ik heb best wel dun haar dat heb ik altijd al gehad en me moeder heeft ook heel dun haar. Nu lijkt mij die revita shampoo wel wat. Zou u het mij aanraden. Ik wil namelijk graag wat dikker en voller haar, en ook minder gaat uitval.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hey,
  de shampoo is met name bedoeld voor mensen met erfelijke haaruitval. Het is onwaarschijnlijk dat je op dit moment last hebt van erfelijke haaruitval (maar niet uitgesloten).

  De shampoo zal ook helpen je waar wat dikker te maken kwa volume. Ik zou zeggen probeer het eens uit en kijk hoe het jou bevalt. Mocht je last hebben van erfelijke haaruitval dan is het verstandig hem te blijven gebruiken, maar wellicht kan je huisarts dan ook even naar je haar kijken.

  Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Beste, Kan deze shampoo gebruikt worden in combinatie met minoxidil 5%? Ik breng dit product 2x/dag aan op mijn hoofdhuid. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hallo Ine, die 2 gaan inderdaad heel goed samen. Zorg wel dat je officiële minoxidil 5% krijgt, sommige op internet zijn helaas niet echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb gelezen op de pagina dat u zelf gebruikt maak van eerst de jason think to thik shampoo, dan revita shampoo en meestal nog revita conditioner. waarom eigenlijk? Ook de mogelijkheid om alleen voor Revita en conditioner te gebruiken? Ik hoor graag je reactie tegemoet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat klopt inderdaad. Dit is omdat je haren en hoofdhuid voor het wassen nog een hoop vuil kunnen bevatten. Met de JASON shampoo haal je het vuil dan weg, en vervolgens gebruik je Revita zodat die optimaal zijn werk kan doen. jason is een fijne milde shampoo hiervoor, maar je kunt ook revita zelf gebruiken (Y)

   Verwijderen
  2. En is het ook te gebruiken als ik eerst de "Neutrale shampoo" om hoofdhuid voor het wassen, dan Revita shampoo vervolgens gebruikt? Zou dat ook een optie zijn?

   Verwijderen