zaterdag 3 november 2012

Minoxidil, waar kan ik het kopen?


Let op: Minoxidil is niet meer vrij verkrijgbaar in Nederland.
Een populair alternatief is Nanoxidil.


Minoxidil kopen
Regelmatig komt de vraag voorbij waar je minoxidil kunt kopen.
Omdat het product in Nederland alleen op recept verkrijgbaar is bestellen de meeste mensen het op internet. Er zijn een heleboel sites, waaronder een paar Nederlandse en een heleboel buitenlandse.

Omdat ik mij kan voorstellen dat men door de de bomen het bos niet meer ziet zal ik hier een aantal sites zetten waar ikzelf goede ervaringen mee heb, die in mijn mening dus betrouwbaar zijn.Nederlands:
GoedeShampoo.nl
Nanoxidil-Kopen.nl

Voorheen stond ook minoxidil-bestellen in deze lijst; maar het is mij opgevallen dat zij vaak een hogere prijs hebben dan de anderen.

Internationaal
BioveaMinoxidil gebruiken
Bij het starten met minoxidil raad ik altijd aan om met een lage dosis te beginnen. Zo kun je rustig kijken of je last hebt van eventuele bijwerkingen en kun je je lichaam laten wennen aan de minoxidil.

De aangeraden dosis is 2x1ml per dag (ochtend en avond).

Ik raad altijd aan om te beginnen met 1 keer 0.5ml per dag. Meestal is in de avond het fijnste.
Vervolgens 2 keer per dag 0.5ml.
Dan 1*1ml en 1*0.5
en uiteindelijk 2*1ml per dag.

Deze toename is niet over dagen maar over vele weken. Geef je lichaam de tijd!

Wees oplettend voor eventuele bijwerkingen, waaronder hoofdpijn, het zwelle van oogleden, meer nadrukkelijke wallen, zwellingen in gezicht. Verder kan minoxidil zorgen voor hartkloppingen en een (te) lage bloeddruk.
Houd je lichaam goed in de gaten, en kijk hoe het reageert. Er zijn duizenden mensen die het zonder probleem gebruiken, maar er zijn altijd mensen die er wel last van hebben.

15 opmerkingen:

 1. Ook op hairlabs.nl wordt Minoxidil verkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hou iemand anders voor de gek pannekoek. Met je contracten met webshops en blog vol met reclame. Lekker objectief man ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat je er zo over denkt..Er zit jaren werk in deze blog waarbij alle informatie en reviews uitvoerig getest zijn. Omdat er zo veel slechte producten op de markt komen plaats ik alleen reviews van geteste producten en webshops waar ik zelf ervaring mee heb. Zo probeer ik te voorkomen dat er foutieve of slechte informatie op komt te staan.

   Verwijderen
  2. Prima dat je dit doet. Alleen jammer dat je dan een contract sluit met GoedeShampoo (zelfs te vinden op hun website). Producten zoals Revita zijn bij verschillende webshops goedkoper en daarom vind ik het grappig dat je hun link erbij gebruikt terwijl je heel goed weet dat bijvoorbeeld de eerste link op google al goedkoper is. Niet echt subjectief dus.

   Verwijderen
 4. Even een vraagje, ik heb 4 maanden lang de 2% oplossing gebruikt van de apotheek. Daardoor had ik ook (bijna) geen haaruitval meer en groeiden er zelfs een paar kleine haartjes bij. Toch ben ik 3 weken geleden overgestapt naar deze 5% oplossing en ik heb het gevoel dat mijn haaruitval op dit moment toch toeneemt. Mijn vraag is dus of dit tijdelijk is, want anders heeft het weinig zin om ermee door te gaan.
  Mvg,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Anoniem,

   je bedoeld dat wanneer je van 2% minoxidil overstapt naar 5% je meer last krijgt van uitvallend haar? Het zou kunnen dat je in het begin last hebt van een shedding, maar dat moet na een tijdje ook over gaan. Je kunt het ook afwisselend gebruiken om deze mogelijkheid te verkleinen. Trouwens, 4 maanden is mooi voor eerste resultaten. Lijkt goed te werken dan.

   Verwijderen
 5. Ik heb zojuist de 6 flacons besteld bij Minoxidil-Bestellen, ik laat weten hoe het verloopt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey kan je misschien vertellen hoe het is gegaan. Hoe spoedig kreeg je je producten en hoe is de kwaliteit? Alvast bedankt

   Verwijderen
 6. Heeft dit ook effect op 19 jarigen, of alleen op volgroeide mensen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik het nu een poosje, en het heedt zeker effect. Ik ben zekf 19, en zie dat mijn gehele "baard-area" aan het opvullen is met zachte haartjes. Ik neem aan dat deze hard worden na langer gebruik.
   Ik kreeg het binnen 2 weken binnen. Weet niet meer precies

   Verwijderen
 7. Werkt als beste product voor haargroei! Minoxidil is echt geweldig. Ik gebruik het dagelijks!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb een vraagje. Hoe lang moet je dit product gebruiken? Moet je het regelmatig voor altijd innemen of is er een bepaalde periode waarna je moet stoppen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Arbaz, het product moet dagelijks gebruikt worden. Wanneer je stopt zal de haaruitval ook langzaam terugkomen. Het product moet dus blijvend gebruikt worden voor resultaten.

   Verwijderen