vrijdag 23 november 2012

Haaruitval bij vrouwen: experts gezocht

Helaas beperkt haaruitval zich niet alleen tot mannen, en hebben ook veel vrouwen hier last van! Gelukkig zijn de percentages veel lager, maar dit heeft er ook voor gezorgd dat haaruitval bij vrouwen veel minder geaccepteerd is.

Als man zijnde kan ik mij alleen maar inbeelden hoe moeilijk het moet zijn voor een vrouw om last te hebben van haaruitval. Mannen kunnen prima voor de dag komen met een kaal hoofd, maar als vrouw zul je toch worden aangekeken.. Uiteraard zijn er hier ook mogelijke middelen en manieren om het te verbergen, zoals haarwerken.

Echter heb ik zelf (uiteraard) geen ervaring hiermee. Ik ben op zoek naar vrouwen met haaruitval die een stukje willen schrijven over hun ervaringen en of ze nog advies hebben voor anderen. Ik wil dit graag meenemen in de 'Haargids'.
Haaruitval bij vrouwenGeen opmerkingen:

Een reactie posten