vrijdag 5 oktober 2012

'Vezels' in Revita.COR Conditioner

De laatste weken zag ik steeds meer meldingen van 'plastic vezeltjes' in de Revita.COR Conditioner. 
Gebruikers die kleine harde stukjes tegenkwamen in de conditioner.

Afgelopen week ondervond ik hetzelfde probleem. De vezels waren verzameld in de dop waardoor er vrijwel geen conditioner meer door kwam. Aanbrengen ging (en gaat) alleen nog door het opendraaien van de fles (niet erg handig!).

Revita.COR
Ik heb hierover contact opgenomen met zowel DS Laboratories als met de winkel waar ik het product gekocht heb. Tot op heden heb ik helaas geen reactie van DS lab, maar de winkel vertelde mij dat deze witte vezeltjes kunnen ontstaan tijdens het transports, waarbij temperaturen onder 0 worden bereikt. In dit geval gaat het om de' nanosomen' die de cafeïne inkapselen. Oftewel, het is samenklontering van enkele ingrediënten. Het blijft vervelend, maar het is in ieder geval geen plastic en niet schadelijk. Als je deze vezeltjes op je hand legt en erover wrijft brokkelen ze inderdaad af.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten