zaterdag 20 oktober 2012

Review: Toppik Hair Care set

Product: Toppik Hair Care set (shampoo, conditioner, fattener)
Prijs+- €42,50- voor de hele set of +-20 euro per item.
Gekocht bij: Toppik-Kopen.nl
Algemene omschrijving De toppik hair care set bestaat uit drie producten: een shampoo, een conditioner en een hair fattener. De eerste 2 spreken voor zich en zijn met name bedoeld om het haar dikker te maken en meer volume te geven. De laatste is een soort gel die je na het wassen nog in je haar kunt smeren voor een extra boost.
Shampoo:
De shampoo ruikt lekker en voelt goed aan. Het is een grote verpakking waar je lang mee doet. Dankzij de keratine die in de shampoo zit word je haar daadwerkelijk dikker en heeft het een goed cosmetisch effect. Van de shampoo's die ik tot nu toe geprobeerd heb geeft deze het meeste 'volume effect'. Echter, hoewel er geen schadelijke stoffen als SLS in zitten, zitten er ook niet perse stoffen in die haaruitval moeten voorkomen. Als je iets tegen haaruitval wilt hebben kun je dus alsnog beter bij Revita of Regenepure blijven. Zelf gebruik ik de producten afwisselend.
Conditioner:
De conditioner is iets dikker dan normaal en is daardoor iets lastiger aan te brengen. Je hebt meer nodig dan de shampoo. Dit komt waarschijnlijk door de dikke structuur van de conditioner, maar deze heeft opnieuw een goed effect!
Hair Fattener:
De hair fattener is een apart product dat je na het wassen kunt aanbrengen. Zelf ben ik er geen grote fan van, omdat het heel erg plakkerig is en je haren een soort 'wet-look' effect geeft, iets wat je niet wilt bij dun haar!
Een manier om dit op te lossen is door veel tijd te nemen en een aantal keer na het aanbrengen met een kam het goed te verspreiden. Ik gebruik de hair fattener alleen als ik net even die extra boost wil. 

*Samengevat*
De drie producten zorgen absoluut voor voller haar. Het cosmetische effect is sterk, en bij mensen met lichte uitdunning kan dit reeds de oplossing zijn. Ikzelf gebruik echter altijd nog toppik fibers na voor een volledig cosmetisch effect. Voor volume shampoo mijn absolute nummer 1.

Gebruiksaanwijzing 1x voorwassen met een goedkopere, milde shampoo (bijvoorbeeld rozemarijn met emu oil). Vervolgens de shampoo aanbrengen en na 2 minuten uitwassen. Conditioner voorzichtig inmasseren en ook weer goed uitspoelen.
Vervolgens het haar laten drogen (voorzichtig) en eventueel de hair fattener aanbrengen. Let hierbij op dat je genoeg tijd hebt om de hair fattener een aantal keer op te laten drogen en door je haar te laten gaan.

CIJFERS
Cosmetisch Effect: 5/5 Beste cosmetische effect tot nu toe! Voor een volume shampoo/conditioner een absolute aanrader.
Prijs: 4/5. De hele set kost je 36 euro en daar doe je wel even mee. 
Eindoordeel:4.5/5

Negatieve Punten: De hair fattener is lastig aan te brengen. 

Tips
- Wissel de shampoo af met een anti-haaruitval shampoo om beide werkingen te hebben.


------------------------------------
Informatie van de fabrikant
------------------------------------

Toppik Hair Building Shampoo


Toppik Hair Building Shampoo maakt uw haar dikker doordat natuurlijke keratine en proteïnen worden toegevoegd aan de binnenkant van uw haar. Toppik Hair Building Shampoo is het begin van dikker en voller haar. Eenvoudig in gebruik en onderdeel van het gehele nieuwe Toppik pakket.

Toppek

Toppik Hair Building Shampoo werd voorheen verkocht onder de merknaam Toppek. Sinds januari 2012 valt dit onder Toppik Hair Care.

Toppik Hair Building Shampoo

Toppik Hair Building Shampoo levert gemicroniseerde Keratine aan de binnenkant van de haarschacht. Dit zijn precies dezelfde organische eiwitten als die in je eigen haar worden aangemaakt. Het resultaat is dikker, gezonder haar met minder doorkijk op de hoofdhuid.

Voor Toppik Hair CareNa Toppik Hair Care
Voor gebruik van Toppik Hair Care producten
Na gebruik van Toppik Hair Care producten

Gebruiksaanwijzing

  1. Haar goed nat maken
  2. Shampoo inmasseren
  3. 1 minuut laten intrekken
  4. grondig uitspoelen
  5. Voor een perfect resultaat gebruikt u hierna Toppik Conditioner en Hair FattenerToppik Hair Building Conditioner


Toppik Hair Building Conditioner gebruikt een vooruitstrevende en versterkende samenstelling keratine en proteïnen. Het maakt uw haar dikker en laat het zijdezacht aanvoelen. Het is een diepe conditioner die dikte toevoegt aan fijn of dunner wordend haar. Met zijn krachtige concentratie van antioxidanten, vitaminen en keratine proteïnen ziet je haar er dikker, voller en gezonder uit.Toppik Hair Fattener


Toppik Hair Fattener heeft een vernieuwende structuur dat de afgifte van voedingstoffen daadwerkelijk aanpast aan de PH-waarde van je haar, hierdoor is het mogelijk de haarschacht te openen en vervolgens wordt de haarschacht gevoedt met de keratine proteïnen. Nadat de Toppik Hair Fattener aangebracht is worden de keratine proteïnen geabsorbeerd, waardoor de haarschacht als het ware weer wordt gesloten en de verdikking van het haar duidelijk zichtbaar is.

Effectief


Toppik Hair Fattener is verzadigd met de hoogste concentratie van zuivere keratine proteïnen onder de haarverzorgingsproducten. Het gebruik van Toppik is zo effectief dat sommige gebruikers minder Toppik Hairfibers nodig hebben om een volle bos met haar te bereiken.

Dikker, schoner en glanzender


Gebruik Toppek Hair Fattener elke dag om een voortdurende en aanhoudende toename van de haardikte te zien. Uw haar zal echter en schoner voelen, daarnaast ziet het er glanzender uit en is het makkelijk te stylen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten