zondag 16 maart 2014

Spectral DNS-S review (een eerste blik)

Spectral DNC-S
Spectral DNC-S is het nieuwste product van DS Laboratories, maker van onder andere RevitaSpectral.UHP en Nanoxidil.

Volgens hun is het het meest geavanceerde middel tot nu toe; zo geavanceerd dat het zelfs in 2 aparte flacons moet komen!

Omdat ik altijd enthousiast ben geweest over deze lijn van producten, ben ik erg benieuwd naar de nieuwe Spectral DNC-S.


Werkt Spectral DNC-S?

Een onderzoek op internet leert mij niet veel. De meeste informatie vind ik nog op de website van DS Laboratories zelf. Geavanceerde ingrediënten, goede onderzoeken en veel beloftes. Maar is het ook waar? Werkt Spectral DNC-S echt?
Op een aantal Amerikaanse fora vind ik wel wat ervaringen. Mensen die zeggen dat ze wel wat voelen, dat het lijkt alsof het werkt, en dat het allemaal goed eruit ziet. Ook dat het makkelijker smeerbaar is, en dat het aanbrengen zo gedaan is.
Maar ook minder goede ervaringen, meldingen dat het erg vettig is (terwijl DS Laboratories net zegt dat het niet vettig is en juist makkelijk absorbeerbaar dan minoxidil. Ook zijn er meldingen dat het allemaal niet werkt, of in ieder geval niet beter dan Minoxidil.

Ook ikzelf blijf sceptisch, maar de lijst van ingrediënten en onderzoeken die zij zelf aanhalen klinkt belovend. Als je meer wilt lezen kun je kijken op de site van DS Laboratories zelf.

Spectral DNC-S testen 


Ik ben aan het overwegen om de komende maanden dit product te gaan testen. Ik ben benieuwd of het doet wat het beloofd, en of dit de toekomst is; of dat we gewoon allemaal verder gaan met het oude vertrouwde minoxidil. Resultaten zouden zichtbaar moeten zijn binnen 3 maanden, en er zouden geen bijwerkingen zijn.

Momenteel is de prijs vrij hoog: 42 euro voor 1 verpakking! Maar hier kun je wel 2 maanden mee doen. Dat is dus zo'n 20 euro per maand.

Als ik ga testen krijgen jullie uiteraard nog een uitgebreide gebruikerservaring van mij!
Ook hoor ik natuurlijk graag jullie mening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten