maandag 30 september 2013

Review: Revita (update)

In september 2012 geleden schreef ik een review over Revita shampoo; destijds voor mij de nummer 1 keuze. Nu de vraag of dit na een jaar nog steeds het geval is. Omdat het product zelf niet noemenswaardig veranderd is; verwijs ik voor een inhoudelijke review jullie graag naar mijn eerste bericht.

Revita (onderdeel van DS Laboratories) is voor mij altijd een hoogstaand merk geweest. Nadat ik destijds een uitgebreide zoektocht had gevoerd door de vele mogelijkheden heb ik altijd veel vertrouwen gehad in dit merk. Met hun uitgebreide lijn van zowel shampoo's als anti-haaruitval producten hebben ze een flink scala; waarvan vrijwel alles hoge kwaliteit is. Veel van de producten zijn relatief prijzig; en het is dan altijd de vraag of de producten beter zijn dan hun (veelal) goedkopere alternatieven. 

Wegens dit vertrouwen heb ik vele producten van DS Laboraties geprobeerd, zoals spectral dnc-n.
Iets waar ik me altijd heel erg aan geërgerd heb zijn de verpakingen van zowel Revita shampoo als van Revita.Cor (de conditioner). Deze mooi uitziende fles was een ramp om te vervoeren; en was in een vliegtuig een tikkende shampoo bom. Menig vakantie-adres ben ik gearriveerd met een oranje smurrie in mn toilettas. Maar niet alleen tijdens vervoer was dit een probleem; mijn eerste fles viel kapot in mijn douche; een andere fles brak de dop waarna het lastig gebruiken was... 
Daarnaast bleef de dop lastig te hanteren en bleven er veel restanten in de dop zelf achter; jammer als je veel per ml betaald...

Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik de nieuwe verpakking van Revita ontdekte. Een kleiner; compact reisformaat. Deze zogenaamde travel edition is een kleiner flesje van 100 ml, dat veel beter afsluit! Je betaald 12.95 voor 100 ml; de 180 ml is inmiddels zo'n 21 euro (voorheen 30 euro). 

En inderdaad; na testen blijkt deze verpakking vele malen beter dan de vorige. Zelfs op vakantie vormt dit geen probleem en pak je hem makkelijk in en uit.. De travel edition is ruim genoeg voor een vakantie, dus daar hoef je je ook geen zorgen om te maken.
Het lijkt er dus op alsof DS Laboratories goed heeft geluisterd naar de klachten ( in ieder geval die van mij) en een beter fles heeft geïntroduceerd.  

Conclusie
Op dit moment is Revita nog steeds mijn favoriete shampoo. Het grootste nadeel (de verpakking) is verbeterd en de prijs is ook nog gunstiger geworden. Het oranje goedje stopt bij mij nog steeds de jeuk en heeft een gunstige werking op mijn haren. Haaruitval zal het niet stoppen; maar het blijft een topper ter ondersteuning.


3 opmerkingen:

 1. Waar kan ik het beste deze producten bestellen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo,

   er zijn een aantal zaken op internet waar je het kunt kopen. Vorige maand was er een speciale actie waarbij je 10% korting kreeg op je bestelling: http://www.eerlijkoverhaaruitval.nl/2013/07/10-korting-op-revita.html .

   Maar er zijn ook genoeg andere zaken waar je kunt bestellen..Bij mijn reviews staan ook nog andere. Ik kan je wel adviseren om meteen revita en revita.cor (conditioner) te pakken

   Verwijderen
  2. update: Er loopt een nieuwe actie waarbij je 15% korting krijgt:
   http://www.eerlijkoverhaaruitval.nl/2014/02/15-korting-op-revita-en-revitacor.html

   Verwijderen